fbpx

ПРИЛІЖКОВІ ТУМБИ ТА БАНКЕТКИ

Переглядів : 1344

15.09.21

Одна із проблем, яка займає у нашому житті багато часу і «зїдає» не мало нервів – це облаштування помешкання. Як перетворити кімнату в оптимізований та комфортний простір? І тут на допомогу нам приходить сучасні і функціональні вироби як приліжкові банкетки та тумби. Давайте розберемося в чому їх переваги на прикладі асортименту FRANKOF.

КАННА

Лаконічна приліжкова тумба «Канна» доповнить унікальний інтер’єр будь-якої спальні! Ніша-поличка підкреслює практичність і природність у всьому, до дрібниць. На ній можна комфортно розмістити книги, журнали, телефон, склянку води, годинник та інші речі. А шухляда «сховає» повсякденні невеликі дрібнички  зберігаючи при цьому порядок в кімнаті.

 

КАПРІС

Приліжкова банкетка «Капріс» візуально зменшує простір спальні завдяки витонченим дерев’яним ніжкам. Вона слугує не тільки елементом декору, але й функціональним доповненням. У внутрішньому відділенні легко можна покласти усі необхідні домашні дрібнички. Зранку зручно одягатися, а ввечері можна залишати речі. Оббивку «Капріс» Ви можете замовити відповідно інтер’єру чи індивідуальних уподобань.

 

КЕБІ

Стильна приліжкова тумба стане невеличким органайзером для аксесуарів у Вашій спальні. З нею зникне запитання «Куди покласти крем, косметичку склянку води чи смартфон?». Ця необхідна річ створить атмосферу завершеності та впорядкованості. Мінімалістичний стиль «Кебі» дозволяє вписуватися в будь-який інтер’єр.

 

ЛАНА

Яскравою родзинкою інтер’єру може стати «Лана». Оригінальна заокруглена форма виглядає дуже легко і стильно. Водночас є полиця для розміщення потрібних речей. Вона займає мінімум місця й не заважає у прибиранні. З нею завжди під рукою можна тримати телефон, склянку води, годинник, нічник, книжку чи окуляри. Відповідно, для зручності та комфортного відпочинку й існує ця приліжкова тумби.

 

НОЛА

«Нола» — це мега універсальна річ, яка не схожа на жодні інші меблі. Цей атрибут створює атмосферу затишку і респектабельності, легко поєднуючись з практично будь-яким стилем дизайну. Як найоптимальніший предмет, в банкетці зручно зберігати постільну білизну, господарські та особисті дрібниці. Її можна розташувати в приліжковій зоні та використовувати як місце відпочинку й переодягання. Також, вона підкреслює естетизм приміщення, підвищує буденний комфорт та заповнює простір.

 

ФАРО

Неординарна «Фаро» — невеличкий предмет інтер’єру із незамінними функціями. Її оригінальна форма пов’язана з буденною практичністю. Тут можна покласти книгу, смартфон, годинник чи склянку води. Ця стильна і компактна приліжкова тумба відмінно доповнить Вашу спальню затишком і зручністю.

 

КОТІ

«Коті» — це не просто красиво, а і практично. Її легко пересувати. На неї зручно покласти сумку та сісти, щоб перевзутися в улюблені домашні тапочки.  Банкетка може стати додатковим місцем для гостей у вітальні чи кухні. «Коті» граційно доповнить спальню, а після важкого робочого дня, подарує неймовірне розслаблення і слугуватиме як підставка для ніг поблизу дивана. Нерідко, її вибирають до трюмо — наносьте макіяж із максимальним комфортом. М‘яке сидіння побудоване із дерев’яного каркасу, ДСП та ППУ. Округлі металеві ніжки (висота 16 см) роблять банкетку вишуканою та сучасною. Незважаючи на міцність кріплення, вона не перевантажує інтер‘єр зайвими елементами декору. Металеве покриття на тлі будь-якої тканини наповнить Вашу кімнату елегантним стилем та витонченим смаком. На вибір пропонується декілька форм, тому Ви обов’язково знайдете варіант, який буде влаштовувати вас габаритами.

 

ЕЛЬМА

Приліжкова банкетка «Ельма» може стати окрасою Вашої спальні. Для даної моделі характерне поєднання раціонального використання простору і вишуканого оздоблення. Вона містить відкривну сховану нішу, де можна зберігати невеликі предмети домашнього побуту. Верхня частина виробу декорована каретною стяжкою, яка додасть будь-якому інтер’єру привабливого зовнішнього вигляду.