fbpx

ПОРАДУЙТЕ СЕБЕ НОВИМИ М’ЯКИМИ МЕБЛЯМИ ІЗ ЗАПОВІТНОГО «WISH LIST»

Переглядів : 1355

22.11.21

Порадуйте себе новими м’якими меблями із заповітного «Wish list»

Це не магія, а Чорна п’ятниця! Уже з 24 до 30 листопада на фірмові салони FRANKOF обрушаться лавини знижок.

 

2021 рік порадував наших покупців новинками: дивани — затишний «Сіетл», екстраординарна «Оттава», повітряний «Даллас», чарівний «Кіото», компактний «Санті»; ліжка — малогабаритне «Кобо», оригінальне «Сінді» та ніжне «Джерсі», ортопедичні матраци — «Kleo», «Massimo Lite» та «Leonardo», журнальні столики — «Моно», Поло» та «Ріо», стільці — «Рокко», «Тео», «Сантіно», «Сантіно XL», «Верді» та «Ремі». У боротьбі за першокласний комфорт фабрика м’яких меблів дивує новими фішками м’яких меблів.

Радимо гарненько придивитися до свого старенького дивану чи ліжка і подумати: може, варто оновити оселю в такий спокусливий цінопад?

У шоу-румах Ви знайдете знижки 10,15,25 % на виставкові взірці. Моделі зі знижкою індивідуальні для кожного салону.

Складно не втратити голову з такою кількістю пропозицій. Від вибору меблів розбігаються очі, адже на арену виходять гідні моделі. Зосередьтеся на завданнях і цілях, щоб підібрати найкращий варіант під ваші індивідуальні потреби.

FRANKOF Black Friday — привід подбати про комфорт на зимові свята. Наприкінці року буде досить справ, тому попіклуйся заздалегідь про те, як вмістити всю родину за новорічним столом.