fbpx

ОГЛЯД ДИВАНУ «МАРОККО»

Переглядів : 1876

11.01.22

Шукаєте диван і потрібно багато місця для зберігання речей, які рідко використовуються? У нас є модель, що перевершить будь-які очікування — її функціональності немає меж.

 

Такої кількості ніш для зберігання більше немає ні в жодному дивані. Практичність «Марокко» дозволяє не турбуватись про розташування гостей чи де б то заховати ковдру. Загальні габарити цієї моделі із його функціональними частинками — 2,63х0,93м.

Переносний столик із двома пуфами потрібні в кожному домі. Широке сидіння дивану (1,9м) та додаткові частини моделі допоможуть відсвяткувати на повну день народження з друзями або Різдво в сімейному колі.

 

Ніші (сховані під сидінням), відкривні пуфи та боковина є доволі місткими. У них легко поміститься сезонний одяг, подушки чи дитячі іграшки.

Дерев’яний каркас із цільного брусу хвойних порід низької вологості в поєднанні із ХДФ плитою є надійною конструкцією на довгі роки. Його наповнення, гіпоалергенний пінополіуретан зі ступенем жорсткості IV та пружинний блок, перетворить щоденний сон у справжню насолоду. Легкий механізм трансформації «єврокнижка» дає змогу швидко перетворити диван у просторе півтораспальне ліжко (1,4х1,9м). Максимальне навантаження на одне спальне місце — 130 кг. Диван є стійким до навантажень та добре розподіляє вагу по всій поверхні.

Гра в підбиранні двох кольорів впливає на створення унікального шедевру та може змінити його до невпізнаваності. Зокрема, наш варіант виконаний у тканині велюр з однієї ніжної колекції «Victory» українського виробника Arteks. Основа в делікатному відтінку кокосу, а царга й боковини — ніжному капучіно. Ця тканина є витривалою до кігтиків домашніх тварин та легкою в догляді. Тест Мартіндейла (зносостійкість) становить 30 000 циклів. Вишукані відтінки надають ніжності, тепла та гармонії інтер’єру.