fbpx

НОВИНКА — МОДУЛЬНИЙ ДИВАН «ДАЛЛАС»

Переглядів : 1166

29.04.21

Новинка, модульний диван «Даллас», виділяється серед інших м’яких меблів. Він, як хмара, «тане» під навантаженням і обгортає тіло приємним комфортом. Диван неймовірно зручний і повітряний, а глибока низька посадка подарує незабутні відчуття! Вас підкорить легкість і м’якість подушок сидіння і спинки.

 

За бажанням, диван перетворюється в ліжко для щоденного сну. Система трансформації легка і зручна у використанні. 8 модулів дають змогу підібрати необхідну комплектацію й розмір відповідно до Вашого смаку та побажань щодо дизайну. У моделі передбачені пуф і модуль-столик, які можна використовувати як і приставні частини або окремі предмети інтер’єру.

 

В оббивці з екошкіри чи нубуку (штучної замші) він органічно впишеться в комерційні простори кальяних, спа, барбершопів чи кафе. Асортимент із більше як 1000 тканин на Ваш вибір перетворить «Даллас» в індивідуальний виріб.

 

Можна зручно влаштуватися на дивані, забравшись на нього з ногами й загорнувшись у м’який теплий плед, а, за потреби, навіть солодко подрімати. Або, може, ви мрієте про гучну вечірку? На модульному дивані «Даллас» помістяться всі!