fbpx

ЛІЖКО З ПІДІЙМАЛЬНИМ МЕХАНІЗМОМ ЧИ БЕЗ: ЩО ОБРАТИ

Переглядів : 1118

22.04.21

 

Для маленької квартири ліжко з підіймальним механізмом — справжня знахідка. Його мета  заощадити простір. Адже це 2 в 1 — і ліжко, і шафа. У виробі розміщуються місткі ящики (короби), які дорівнюють площі матрацу. Таке ліжко вважається практичним і зручним в експлуатації.

Підіймальна частина складається з таких елементів:

 

Газові амортизатори для ліжка з підіймальним механізмом — справжній «скарб». Вони працюють безшумно, допомагаючи легко відкривати виріб. Незалежно чи Ваше ліжко односпальне чи двоспальне, механізм працює за одним і тим же принципом. На передній царзі є ручка, яка допомагає підняти матрац (зазвичай. вона робиться з тканини, що використовують для оббивки).

 

До переваг ліжок із підіймальним механізмом відносять:

 

Є в спального місця з підйомним механізмом і свої недоліки:

 

Зокрема, вироби без підіймального механізму вважаються антивандальними, тобто такими, що витримують більші фізичні навантаження та мають посилені експлуатаційні характеристики.

 

Підсумовуючи, під час вибору ліжка зрозумійте чого очікуєте й що Вам потрібно. Виходите з вимог до ліжка. Якщо спальня обмежена у квадратних метрах і місця на окрему шафу немає, то, звичайно, вирішенням ситуації  буде виріб оснащений підіймальним механізмом. У тому випадку, коли проблема дефіциту місця відсутня, рекомендуємо придбати традиційне ліжко без газових ліфтів.