fbpx

АСОРТИМЕНТ КРІСЕЛ FRANKOF

Переглядів : 1503

02.01.22

У кожному домі чи квартирі є той самий куточок, у якому чогось не вистачає. І, можливо, це найкраще місце для м’якого крісла? Безумовно — так. Воно створить повну гармонію в домі та додасть йому затишку, тепла та спокою.

М’яке крісло — це окремий вид мистецтва та прекрасне доповнення інтер’єру. Його вигляд повинен відтворювати характер, смак та стиль господаря. Воно може бути розкладним і не розкладним, залежно від його функціонального призначення та місця розташування.

В асортименті FRANKOF крісла можуть розкладатися за допомогою системи трансформації «алеко». Вона наявна в таких моделях: «Ліверпуль», «Лісабон», «Мілан», а також за допомогою виїздного механізму – «Санті». Розкладні крісла стануть запасним варіантом, якщо часто приїжджають родичі з далеких міст і потрібне додаткове спальне місце, а кімната обмежена в площі.

У вітальні доволі часто не вистачає місця, тут зручніше буде поставити не розкладну модель. Фабрика м’яких меблів FRANKOF може Вам запропонувати: «Асті», «Оттава», «Даллас», «Сіетл», «Брюссель», «Бостон», «Верона», «Делі», «Дербі», «Дубай», «Кіото», «Лестер», «Лагос»,«Мартін», «Монако», «Нельсон», «Нью-Йорк», «Оксфорд», «Осло», «Порту», «Порту пума», «Престон», «Сідней», «Токіо», «Белфаст» та «Белфаст XL». Кожна модель може слугувати як і частиною великої композиції у вітальній, так і окремою деталлю інтер’єру.

«Високі» моделі неперевершено підкреслять стиль та чітко окреслять межі своєї території тендітними ніжками. Серед них: «Сіетл», «Асті», «Бостон», «Кіото», «Лестер», «Нью-Йорк», «Осло», «Токіо», «Престон», «Сідней». Завдяки дещо практичним ніжкам робот-пилосос із легкістю зробить прибирання за Вас.

Візуальний вигляд моделі дуже залежить від текстури та кольору тканини, яку використовують для оббивки, тому це є одним із ключових моментів у купівлі нового предмету інтер’єру.