fbpx

ЗНАЙОМТЕСЬ, РОГОЖКА!

Переглядів : 1063

11.08.22

Наші покупці часто обирають саме рогожку. Давайте ближче познайомимось з її перевагами та недоліками.

Цей матеріал практичний та універсальний. Йому характерна яскраво виражена фактура, схожа на мішковину, але він відрізняється шаховим візерунком плетіння. Рогожка може бути як і гладка, приємна на дотик, так і жорстка, залежно від цінової категорії та складу.

До її переваг можна віднести міцність, пружність, стійкість до деформації, привабливий вигляд, довговічність та простота у догляді. Беззаперечно цю тканину полюблять і ваші домашні улюбленці. Однак не завжди рогожка готова відповісти взаємністю, оскільки має схильність до зачіпок від пазурів пухнастих вихованців. Окремі колекції можуть мати різноманітні додаткові опції як водо- та брудо- відштовхувальний ефект, сигаретний тест, «easy clean» тощо.

У догляді текстиль не потребує особливої уваги. Як й інші тканини, її потрібно оберігати від сонячних променів та не використовувати хімічні засоби для  очищення, достатньо ледь теплого мильного розчину. Рекомендуємо періодично її пропилосошувати.

 

Декілька прикладів колекцій рогожки із асортименту FRANKOF:

«Austin» від Decora Group

Ця колекція рогожки підходить як і для використання вдома, так і в комерційних закладах, що неодноразово перевірено фабрикою м’яких меблів FRANKOF під час облаштування готельно-ресторанних комплексів. Тканина відрізняється високою зносостійкістю (тест Мартиндейла — 115 000 циклів) та довговічністю. Вона не втрачає привабливості навіть при інтенсивній експлуатації. «Austin» проста в догляді, без зусиль очищається від плям. Колекція має 21 благородний відтінок, що дає змогу її використовувати в будь-якому інтер’єрі.

«Admiral» від Fabric Lab

Тканина «Admiral» — це рогожка підвищеної витривалості та довговічності. ЇЇ специфічне плетіння ниток формує унікальну текстуру, надає покриттю приємного блиску, ніжної фактури, високої стійкості до експлуатації (тест Мартиндейла — 115 000 циклів), практичності в догляді. «Admiral» має спеціальна обробку від забруднень, що дає смогу видаляти плями від кави, чаю, соку чи навіть кетчупу за допомогою декількох простих дій, без надмірної уваги — усе що потрібно це салфетка й мильний розчин.

«Perfect» від Arteks

Колекція «Perfect» нічим не поступається вище наведеним тканинам, хоча виробник зазначає нижчий рівень тесту Мартиндейла — 50 000 циклів. Тканина володіє водовідштовхувальною властивістю, підвищеною м’якістю та перевіреними нашими покупцями високими експлуатаційними характеристиками. Приємний на дотик матеріал також вирізняється повітропроникністю та стриманими відтінками в палітрі.

«Braid» від TopTextil

Рогожка «Braid» польського виробника має характерне товсте плетіння, що візуально нагадує шахматний візерунок. Це надає м’яким меблям ще більше затишності, особливо в поєднанні з елементами дерева. У неперевершеній палітрі з 31 трендового кольору присутні як теплі, так і холодні тони. Завдяки застосуванню новітніх технологій, пролита рідина не проникає в середині, що значно полегшує прибирання. Тест Мартиндейла — 100 000 циклів, що дає змогу використовувати тканину в готелях, ресторанах та інших комерційних закладах.

«Prime» від CMT

Благородна та неординарна рогожка «Prime» представлена лише в 10 відтінках, кожен із яких має своє особливе поєднання кольорів. Висока зносостійкість матеріалу (тест Мартиндейла — 100 000 циклів) дозволяє рекомендувати тканину для експлуатації як вдома, так і в закладах сегменту HoReCa. Догляд за текстилем можна проводити за допомогою сухого очищення пилососом, м’якою чистою губкою або тканиною змоченою водою.

Запрошуємо ознайомитися із асортиментом тканин FRANKOF із понад 1000 колекції різних  кольорів та текстур у фірмовому салоні у Вашому місті! Наші консультанти будуть раді Вас проконсультувати!